Be my ----

Testasin joutessani sukat.Tällä tarkoitan sitä, että tuossa talven taittuessa kevääksi - tai kun kaikki kuvittelimme, että talvi on taittumassa kevääksi vain huomataksemme olleemme väärässä - rohmusin testineuleita joka kädelle ja yhtä neuloin vielä hampaillani. Siitä haluan sanoa sen verran, että jos hammasväleihin pitää valita täytettä villan ja popcorninkuorten välillä, ota popparit.

Asiaan.

Testasin nämä Heli Rajavaaran suloistakin suloisemmat Be my ---- -sukat. Valkkasin langankin niin, että saisin ihastella jaloissani kauneimpia tuotoksia, jotka vaatekaappiani ovat kuunaan koristaneet.

Testin tulos on se, jonka jo ennalta tiesin: ihmiset eivät lue.

He saattava vilkaista tekstiä ja usein jopa kuvitella lukeneensa, mitä siinä sanottiin, mutta he eivät lue.


Esimerkiksi minä en lukenut sitä kohtaa, jossa ihan selvästi kerrottiin, minkä kokoinen sukka tulee hänelle, joka valitsee koon S.

Niinpä tytär sai mitä kauneimmat sukat ihanasta Lystig Yarnin -sukkiksesta.

Toisilla käy mäihä. Mutta äkkiäkös mä tämmöset itellenikin teen, sillä ohje oli sekä helppo että koukuttava JA mulla on vielä paljon kaunista sukkalankaa kaapissa.

Malli: Be My ----
Lanka: Lystig Yarn sukkis (Autumn Nude, 42 g)
Puikot: 2 mm

Suosittelen. Nää on ihanat, myös lapsen mielestä. Aikuisille M-koosta ylöspäin.

-Liina


8 kommenttia:

 1. Ai tää oli se katkera mittavirhe! :D Onneksi ei taida meiltä loppua langat kesken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei, SE mittavirhe on aivan uusi, tältä viikolta :D Mutta onhan tässä näitä lankoja :D

   Poista
 2. Ihanat on, ja hänelle just hyvät! Tarviihan ne lapsetkin sukkia. Mun tarviis kans, ja kynsikkäitä. Eiks sulla ollut sellanen kynsikästehdas, josta lapsen kaverit sai tilata kynsikkäitä..? Meidän lapsethan on kavereita, eikö..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tosi on, minustakin tarviivat, mutta näitä tunnutaan enemmän ihailtavan kuin käytettävän. Vaan mikäs on ihaillessa.

   Tästä kynsikäsasiasta sen verran, että sekoitat mut varmaan johonkin toiseen hulluun, joka tekee sarjatuotantona asioita. Ngngngng. Mutta periaatteessa jos toive on mitä tahansa muuta kuin lilaa pinkillä sydämellä, saatan harkita.

   Poista
 3. Mulle kävi samoin talvella testaamani briossipipon ohjeen kanssa. Ei mitään ongelmia, viestitin suunnittelijalle. Ja löytyihän sieltä sitten - jälkeenpäin. Eli ilmeisesti sitä neulova ihminenkin vain mennä posottaa. Katselee, että helppoahan tämä, eikä varsinaisesti LUE tekstiä saatikka ohjetta. Ei ihmekkään, että niitä virheitä sattuu niin vimmatusti, kun ei saa oikeinluettua edes silloin, kun on luvannut olla erityisen tarkka.:) Mutta onnea lapselle! Ihana tuo langan sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa :D Me ollaan siis oikeita unelmien testineulojia! Mutta briossissa on musta vähän semmonen juttu, että kuvio alkaa jossain vaiheessa ohjata enemmän kuin ohje. Etsi sitten sieltä puuttuvia brkyobrkeja kun sen vaan *tietää* tulevan seuraavaksi.

   Minustakin Lystigillä on jotenkin ihan huikean nättejä lankoja. Onneksi näistä riitti vielä minullekin kämmekkäisiin :D

   Poista
 4. Ihanat sukat! Lukeminen kannattaa aina... heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Ja lukemansa varmistaminen vielä useammin :D

   Poista