Little Little Boxy KAL


Ostin keväällä 2015 pari vyyhtiä ihanan eläväisen karamellista pinkkiä lankaa. Ajattelin tehdä niistä lapselle jonkin paidan tai neuletakin, mutta näin 2 vuotta myöhemmin langat odottelivat yhä valmiiksi kerittyinä palloina. Sitten bongasin instagramista Jojin Little Boxyn ja se näytti kyllä heti aivan oikealta. Monesti lasten neulemallit on kuorrutettu vähän sillä ja tällä mutta ainakin minä kaipaisin niihin mieluummin samanlaista simppleliä kuin aikuisten neuleisiin.

Liina oli myös tahollaan ihastunut lasten versioon Boxystä (Liinalla on itsellään aikuisversio) ja näin syntyi pieni KAL - littlelittleboxykal. Minä neulon omani Malabrigo Sockista, joka on aina vaan yksi mun lempparilangoista. Väri on herkullinen light of love. Liinan Little Boxy syntyy saman henkisistä, mutta vähän ärtsymmistä, oranssilla terästetyistä pinkeistä Walkcollectionin Cosy Merino vyyhdeistä värissä summer sorbet.


Tällä hetkellä meitä on kimppaneulomassa kaksi, mutta me halutaan teidät kaikki mukaan! Tämä on rento KAL. Meillä ei ole tiukkaa aikataulua, mutta meillä on hashtag #littlelittleboxykal ja olisi kiva nähdä mukaan lähtijöiden kuvia instagramissa.

Kuka on mukana?

-Senni

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa tosi kivalta. Miten tää toimii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homma toimii niin, että täältä http://www.ravelry.com/patterns/library/little-boxy löytyy paidan ohje (lisäsin linkin tonne tekstiinkin). Sitten omaan tahtiin mutta yhdessä ihmetellen neulotaan kukin sen värinen/kokoinen (you name it) versio paidasta kuin itse halutaan. Minä ja Liina ja jo pari muutakin mukaan lähtenyttä ollaan jaettu omista lankavalinnoistamme ja paidan aluista kuvia instagramissa hashtagilla littlelittleboxykal. Olis kiva nähdä siellä muiden kuvia tägättynä samoin, niin päästään kattelemaan mitä kukin on saanut aikaan.

   Poista
 2. Mukana! Ei tartte ku päättää, mistä langasta alottais... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Tervetuloa! Onko sulla instatili, mistä voisi vaklata lankavalintaa?

   Poista