Ilmoitusluonteista asiaa

Tiedättekö sen, miten kutimointi yksin kirjan kanssa on hyvä, ja kutimointi ystävän kanssa on tosi hyvä?

Tartutin syksyllä neuloosin ystävääni Senniin. Sittemmin olen istunut tuntikausia neulomassa Sennin kanssa: hänen sohvallaan, meidän keittiönpöytämme ääressä, Pikku Hukassa giniä juoden, lankakaupassa toisen keriessä lankaa, ompeluseurassa ja ylipäänsä aina, kun pieninkin tilaisuus moiselle on jostain ilmaantunut. Olemme ihastelleet neulemalleja, tulkinneet ohjeita otsalohkot sauhuten ja ihastelleet lankoja, kerineet, purkaneet ja päätelleet.

 

Koska epäilen, että käsitöiden lisäksi myös käsitöistä bloggaaminen on myös hauskempaa yhdessä, kutsuin Sennin blogin toiseksi puolikkaaksi. Jatkossa täällä kutimoi siis kaksi naishenkilöä!

Nyt, kun Senni ei vielä ehdi puolustautua totuuden sanoilta, esittelen hänet nopeasti: Senni on hauskin ja paras tyyppi ja mahtava ystävä. Kutimoijana rouva on erinomaisen kokeilunhaluinen, täysin haluton esittämään oppipoikaa kaavailemassani oppipoika-mestari -suhteessa (oikeasti, edes käsiala ei yhtään hoipertele, en kestä) ja lisäksi hänellä on ihan raivostuttavan hyvä värisilmä. Sennillä on myös ompelukone, eikä hän pelkää käyttää sitä.

Jatkossa siis saatte nauttia toivoakseni useammin päivittyvästä blogista, jossa mukana ehkä myös ompeluksia. Jipii!

8 kommenttia:

 1. Aivan super-hyper-yybersiistiä! Loistavaa, tervetuloa, Senni! Ja Liina: hyvin tartutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä melko ylpeä itsestäni! Hyvä, että kuulostaa sustakin hyvältä! Jee! :D

   Poista
 2. Löysin tänne viime kesänä toisen blogisi kautta ja kyllä - olen myös saanut sinulta tartunnan. Kiitos siitä.
  t: Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Ole hyvä! Eikö ole ihanaa, kun on neuloosi? Onpas kiva kuulla tämmöistä :)

   Poista
 3. Oi kuinka hienoa (suorastaan kadehdittavaa :D ) omata ystävä, jolla myös neuloosi. Ja jonka kanssa toteuttaa kaikkia kivoja yhteishankkeita. Ehdottomasti, lisäpisteet neuloosin tartuttamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Olen tästä ihan liekeissä, koska nyt voin puhua neulomisesta MELKEIN JOKA PÄIVÄ! En tiennyt, että näin hauskaa voi olla! Ja erityisen hauskaa kun toi Senni on niin noheva, että se on skipannut suurimman osan odottamistani alkuvaikeuksista muina naisina.

   Poista