Nyt kyllä otan ja teen tuon yhden paidan pois kuleksimasta

Valmista tuli! Kiitos Snna K:n Nyt kyllä otan ja -haaste.


Malli: Léger / Espacetricot (ilmainen ohje, huom huom!)
Lanka: Lang Yarns Lino / Eiran langat (yarn store formerly known as Prince Priima)

Fiilis: Muikea. Paita on tosi perus, mutta sitä haettiinkin. Langat oli alunperin ostettu johonkin toiseen projektiin, mutta sitten tajusin, etteivät ne ikinä toimisi mihinkään palmikkoiseen villatakkiin ja vaikka toimisivatkin, en käyttäisi sitä takkia. Tätä sen sijaan käyttänen.

Sitä paitsi rakastan pellavaa. Oikein hyvä kevät-, kesä- ja syyspaita on tämä, luulen.

(Lankaa jäi sen verran yli, että haaveilen jo raitaisasta Lino-topista. Mies vaikuttaa muutosvastarintaiselta. Hän ei halua asuntoomme sellaista muutosta, että meillä olisi enemmän lankaa.)

6 kommenttia:

 1. Ihana! Pellava on mahtava materiaali!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niin on! Pellava on ehkä mun lempparein matsku kesälangoissa, vähemmän hienostelevaa kuin silkki ja luonteikkaampaa kuin puuvilla.

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin, kiitos haastumisesta! Paidasta tuli niin hieno, että 5/5! Mänis.

  Hyvin totta tuo, mitä sanoit pellavasta. Olen ihan samaa mieltä! Silkki tosiaan on minun makuun usein nimenomaan vähän turhan hienostelevaa. Pellavassa on jotain ekstraa, mutta kuitenkin vielä meininkiä. :)

  Hah, mä rakastan näitä kuvauksia miehesi lanka-ajatuksista. En ole vieläkään päässyt yli siitä, että "Hänestä on ikävää, että langat voivat vyöryä hänen päälleen." :D Hirn!

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! Tuli just oikeaan saumaan! Ja kiitos kehuista kans, kyllä tämän kanssa kannatti haastua.

  Pellava on muuten helpompi pestäkin kuin silkki. Siinäpä ominaisuus, jota on PAKKO rakastaa, vaikka neuleita yritän tuuletellakin.

  Enimmäkseen toki pyrin siihen, että mieheni ei tarvitse vaivata ollenkaan päätään lanka-ajatuksilla ja hyvän vaimon tavoin kätken kaikki lankaostokseni utalasti hänen nukkuessaan, mutta joskus tosiaan syntyy tilaisuus tällaisille kuolemattomille lausahduksille :D

  VastaaPoista
 5. Hei, sehän on Taitoviikko huomisesta lähtien! Lisää päivän asu kuvia siis kehiin, vink vink!

  VastaaPoista
 6. Kiitos muistutuksesta! Ja pienimuotoinen aargh, selfieni eivät tunnu onnistuvan ja neuleeni kaipaisivat huoltoa, eivät päälle laittamista. Aaargh!

  VastaaPoista