Hihat palavat

Poimin silmukoita hihoihin ja mietin, miksei siitä liitoskohdasta tule koskaan oikein nätin näköistä. Mitkä silmukat oikein pitäisi poimia, että olisi hyvä? En ymmärrä.

Epämääräisistä kohdista en kyllä ota kuvaa, sen verran olen turhanaikainen.


Ja mikähän siinäkin on, että hihoissa menee aina kauhean paljon enemmän aikaa kuin ajattelisi?

Ansa, johon aina lankean: tässähän jo yhden paidan olen melkein neulaissut, nyt ei hihassa tai parissa kauan nokka tuhise! Viis siitä, että tarkemmin kun asiaa miettii, hihassa tai parissa on pintaa melkein yhtä paljon kuin helmassa kainaloihin asti. Asioiden tarkemmin miettiminen on tytöille, kuten joskus tyttöiässä tuppasin tuhisemaan.

Niin että kun innoissani ajattelin hihojen olevan valmiit viime sunnuntaina, jokohan ensi sunnuntaina sitä oikeasti olisivat.

4 kommenttia:

 1. En tiedä, toimiiko tämä hihojen kohdalla, mutta sukan kantalapusta tulee supersiisti tällä tekniikalla: http://kottby.blogspot.fi/2011/01/silmukoiden-poimiminen-kantalapun.html

  Tsempillä loppuun asti!

  VastaaPoista
 2. Hei toihan on hyvä, superkiitos! Aion tutkia tuota nyt seuraavaa paitaa ajatellen. Nythän ne hihat sitten kuitenkin ovat valmiit, vihdoinkin, jee!

  VastaaPoista
 3. Joo, hihat on hitaat! Ja aina epäuskoisena sovitan kahden kerroksen välein, kun neulottavaa on vielä 20 cm. En ikinä meinaa uskoa, etten ole vielä perillä. Mutta hei, onneksi avauduit tuosta silmukoiden poimimisesta, koska itselläni on ollut ihan sama juttu ja tuo Iinan vinkkaus vaikuttaisi just pätevältä ratkaisulta.

  VastaaPoista
 4. Aion neuloa kaikki kesätoppini hihattomiksi, päätin just. Se on nopeinta ja helpointa :D

  Katselin just sitä paitaa, jonka osalta silmukoiden poiminnasta avauduin, ja totesin, että no ei sitä rumaa jälkeä yhtään näe kun paita on päällä :D Mutta kyllä mä silti aion kokeilla tuota Iinan linkkaamaa juttua - kesken työn iskevä epäusko on ruma seuralainen.

  VastaaPoista