Blogigallup

Sain parhaimman haasteen! Kopistelen sillä pölyjä pois päästä.

Säännöt:

1. Kerro keneltä sait haasteen
2. Ensimmäinen kuva on tärkein tai pieni kollaasi blogistasi
3. Haasta ne, jotka mainitset haasteessa

Haaste tuli ihanalta Snna K:lta Neuloo ja purkautuu -blogista. Olen ollut blogin nimestä kade vuodesta viiksi ja takatukka, tai siis siitä hetkestä kun sen ensi kerran löysin. Sitten päätin, etten käytä hyvää bloginlukuaikaa kadehtimiseen ja jäin onnelliseksi lukijaksi.

Suhteeni lankaan on rakkaudentäyteinen.

Yleistä  

Milloin perustit blogisi?
Näemmä joulukuussa 2013. Olen blogannut toisaallakin, mutta halusin oman paikan, jossa jorista kutimoinnista.

Mistä blogin nimi tulee?
Tytär katsoi kässäprojektejani ja ilmoitti "äiti kutimoi". Tai vielä tyypillisimmin "ei saa äiti kutimoijja".

Mikä on nimimerkkisi tarina?
Se luovutettiin minulle pian syntymäni jälkeen.

Arkisto 

Näytä jokin vanhoista bannereistasi:
Ööö, eee, ei minulla ole ollut kuin tuo yksi, ja voiko sitäkään banneriksi sanoa.

Viimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään:
Hymyilen höperösti lähes kaikille, mutta leveimmin ja iloisimmin olen viime aikoina hymyillyt sille, jossa luki ml. näin: "Yst. toiv. hyväksynt. bloginpitäj. Jos en saa hyväksyntää, lupaan lyhentää sanoja edellistä lausetta vielä paljon kammottavimmilla tavoilla. :)"

Pakko rakastaa!

Muutama kuva sinusta vuosien varrelta:

Vähän lintsasin, siinä on aika vähän kuvia ja aika lyhyeltä aikaväliltä. Ensin trendikkäänä selfiehommissa, sitten tälläytyneenä häiden (omien) koemeikkiin ja kampaukseen ja lopuksi lenkillä.

Postaus 

Postaus, josta olet erityisen ylpeä?
En tiedä! Usein tunnen iloa postauksen valmistuttua. Etenkin jos tuntuu, että sain vaivatta sanottua sen, mihin pyrin - ja tässä blogissa pyrin aika usein vangitsemaan jonkun kässähetken. Liekö siinä sitten järkeä, mutta saatan vieläkin ilahtua kun luen vanhoja postauksia. En suuren henkevyyteni vuoksi vaan koska muistan hetkiä.

Postaus, joka oli kuukauden suosituin?
No kyllä se liittyi Boxyyn.

Postaus, jonka haluat kaikkien näkevän? 
Ei mikään! Haluan vain hyvien tyyppien näkevän nämä!

Sekalaista

Oletko tehnyt teemaviikkoa? 
En. Suunnitelmallisuus ei sovi luonteeseeni.

Onko sinulla yhteistyökumppaneita?
Ei, etenkään kaupallisia. Mutta ehkä voin puhua yhteisharrastuskumppaneista? Silloin nimeän ompeluseuraystäväni, joita rrrrrakstan.

Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa? 
En kässähommissa. Kirjablogitapahtumissa ja äitiblogitapahtumissa kyllä. Kässäblogitapahtuma olisi unelmien unelma, yhdessä neulominen on ihaninta.

Tilastot

Sivunkatselumääräsi tällä hetkellä? 
Minä epäilen, että viisi. Tarkemmin Blogger väittää, että kuusituhatta tässä vajaassa puolessa vuodessa.

Lukijamääräsi tällä hetkellä?
Tähänkin haluaisin sanoa, että luultavasti viisi. Pari eri kanavaa yhteenlaskemalla näyttää, että parikymmentä satunnaista silmäilijää todennäköisemmin tänne päätyvää.

Päivän sivunkatselumääräsi tällä hetkellä? 
Kahdeksan! Naurattaa.

Lukuluettelo  

Blogi, jonka postauksia odotat eniten? 
En odota mitään, koska olen jotenkin geneettisesti kykenemätön luomaan odotuksia tulevan suhteen, mutta syke kiihtyy koko lailla, kun uusia postauksia tulee esimerkiksi Neuloo ja purkautuu-, Huvin vuoksi-, Pilvisenä päivänä- ja Harmaata arkea -blogeihin. Tykkään niistä kaikista niin, mutta niin tykkään kaikista tuohon sivupalkkiin lisäämistäni muistakin blogeista.

Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen? 
Viimeinen silmukka on aakkosissa viimeinen, kunnes joku keksii jotain vaikka zetalla alkavaa. Jaa jaa, on se Viimeinen silmukkakin kyllä vaan niin ihana. Lisätään se vielä tuohon ylemmällekin listalle.

Blogi, johon liityit lukijaksi viimeksi?
Tätäpä minä en muista. Liityskelen sinne sun tänne kun tyyli kolahtaa. Joskus käyn katsomassa pari kertaa ja liityn sitten. Joskus ihmettelen, miksen vieläkään ole muistanut liittyä. 

Kuvia 

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi


1. Oma ihana paita
2. Vihdoinkin opittua
3. Lapsen lapaset, joista kohderyhmä on ihan kauheasti pitänyt.

2 kommenttia:

  1. Voi että miten ihana oli tuo käsityöhetkien vangitseminen. Se se juttu kai onkin, miksi niin kauheasti tykkään olla täällä. Ja nimenomaan se hetken ytimekäs vangitseminen. Mukavaa, etttä otit tuon "ensi kerralla teen mallitilkun" -kuvan, nautin siitä nimittäin suuresti jo aiemmin ja niin tein nytkin. :)

    Hah, en kyllä olisi arvannut, että jollakin voisi olla minun blogista nimikateus :D ..No, olen kyllä havainnut nimen just hyväksi, koska kerrankin onnistuin otsikoimaan sisältöä vastaavasti. Toivon pystyväni samaan opinnäytetyön kanssa.

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavaa, kiitos! On ihanaa, jos nää hommat resonoi jonkun kanssa - voin kuvitella, että kaikkiahan ei kiinnosta ja ehkä joskus vielä kaikki on jo sanottu, tai luultavasti jo nyt. Mutta kyllä voi silti yrittää vangita flow-hetkiä :D

    Sun blogin nimi on MAHTAVA! Oon satavarma, etten ole edes ainoa kateellinen. On niin osuva ja napakka ja hauska, ihan kuin sisältönsäkin. Tällä perusteella ennustan opinnäytetyölle menestystä!

    VastaaPoista