Kisat!

Meillä täällä Herttoniemen idyllissä on ryhdytty valmistautumaan tulevan kesän kisoihin. Nimittäin tour-de-sockiin!  Sormia venytellään päivittäin, puikkoja järjestellään ja luottokorttia kiillotetaan valmiiksi vastaanottamaan huima kisalankojen hamstraus. Kisasta tulee varmasti huima. Tähän mennessä ilmoittautuneita on yli kahdeksansataakuusikymmentä!

Erityisen huimaa tulee varmasti olemaan kisakatsomossa, koska minähän en moiseen hulluuteen ryhdy, vaan se on Liina, joka täällä on seonnut! Minun raskas tehtäväni huoltojoukoissa tulee olemaan gintoniccien siemailu samalla kun katson kuinka Liinan kädet vispaa ja puikot kilisee. Onko siellä ilmoittautuneita? Entä muita jotka aikovat keskittyä varpaiden huljutteluun rannalla sukkakisan sijaan?

Nyt on kisaeventit kalentereissa, onko teillä?

-Senni

11 kommenttia:

 1. Verissä päin kisaa ja kesää kohti. Ei tässä ehdi varpaita huljutella, kun pitää sukkia kutimoida. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kai sitä laiturillakin kutimoida... Jos sattuu kesän ainoa hellepäivä kohdalle :D

   Poista
 2. Haistan irvailua!

  Mutta ootas vaan kun näet millä olen ajatellut lämmitellä. Vinkkaan: päiväkodin hoitajien lahjukset. Ja niillä on oikeasti kiire.

  VastaaPoista
 3. Nyt kiinnostaa! En olekaan ennen perehtynyt kummemmin tähän villitykseen, mutta akuutti sukantarve ja lähestyvä kouluvuoden päätös saattavat innoittaa osallistumaan. Onneksi täällä on enemmän aikaa opettajan lahjalle, melkein juhannukselle. Myhäil! Tosin tosi kiva työkaveri poistuu tässä kuussa, joten ehkä mä teen itselleni kiireen ja hälle sukat.

  Saako udella väliaikatietoja Liinan sukkaprokkiksista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kato, vaikka kisat eivät ole alkaneet, niin olen lämmitellyt täällä neulomalla kauhealla vauhdilla sukkia päiväkodin hyville tyypeille. Että väliaikatietoja piisaa: yksi sukkapari valmis, toinen kohta valmis ja kolmas aloittamista vaille valmis. Aikaa tiistaihin. Ei hätää mitään.

   Poista
 4. No ni ja sit heti menin perehtymään, että eihän siellä vielä voi olla mitään raportoitavaa kun pitää neuloa tourin ohjeista. Mieleni oli olla vilpillinen ja ottaa varaslähtö, mutta tähän oli varauduttu! Ps. Osallistuin ja nyt pelottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin vähän pelottaa, näin alkuun - osallistumismaksun maksettuani - jopa unia aiheesta. Useana yönä putkeen :D

   Mutta ihanaa, että osallistuit - jos kaipaat joukkuetta, niin Ravelryyn vaan ja opastan sut tän homman saloihin. Tai mahdollisesti harhaan, koska olen itekin ekaa kertaa pappia kyydissä.

   Poista
 5. Pitääkö tästä kisasta nyt hehkutella forumilla jos toisella. En tykkää neuloa sukkia. Mut silti. Olisin jo ilmoittautunut jos mulla olis edes etäinen haju siitä ekojen sukkien helmihommasta. Mitä ihmeen helmiä, mistä sellasia saa?! Onneksi en tiedä. En voi osallistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne helmethän ei siis tuu EKOIHIN sukkiin (ilmoitettu järjestys ei ole lopullinen järjestys). Että ihan hyvin voit osallistua. Kyllä me joku helmikauppa jostain kaivetaan.

   Poista
  2. No nythän tässä kävi niin, että joudut lähtemään mun kanssa helmiostoksille. Onneksi ei vielä tänään tarvii sännätä.

   Poista
  3. MUY BIEN! Hienoa, sukkakisa alkakoon :D Ja helmiostoksille mennään.

   Poista