Uusi vuosi ja uudet sukat


Tein uuden vuoden lupauksen, mikään viime vuonna aloittamani ei jää tänä vuonna päättelemättömäksi. Niinpä tikutin valmiiksi aiemmassa postauksessa vilahtaneen sukan parin. Väiski on ihana, ihana lanka ja kantapäissä sekä varpaissa käyttämäni yksisarvinen on ihana, ihana väri. Näistä tuli aivan lempparit. Hieman hupsut sukat yksinkertaisimmalla mallilla, jonka keksiä voi. 

En jaksa lätistä pidempään, antaa kuvien kertoa loput. 

Lanka: Louhittaren luola, Väinämöinen
väreissä villiviini ja yksisarvinen
puikot: 3mm, harmittaa etten valinnut kakspuolosia.

-Senni

9 kommenttia:

 1. Söpöt! Minulta ei tämä sukkahomma oikein lähde, vaikka uhosinkin. Aloitin kyllä edellisen sukkapostauksen innoittaman Farmer's socks -sukkia. Sain molempien varret valmiiksi joulun meno-paluuliikenteessä, mutta rohkeus ei ole vielä riittänyt etenemään niihin kantapäihin.

  P.S. Sivupalkissa seikkailevat Liinan äidin tekemät lapaset herättivät ihastukseni niin, että riensin heti kopioitsemaan ko. kirjoneuleen exceliin. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Etene, etene, se palkitsee kyllä!

   Poista
 2. Minulla on vyyhti Yksisarvista odottamassa muuttumista "joksikin", joten olipa kiva nähdä sitä kudottuna! Siitä vyyhdistä on vaikea hahmottaa miltä lopputulos voisi näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos voin olla avuksi! Nurjalta puolelta tuo yksisarvinen on ehkäpä vielä hienompi ja koska sitä meni näihin niin vähän, aion juonia loppukerästä jotain nurjaa.

   Poista
 3. Tosi kivat sukat. Hieno aloitus käsityövuodelle 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää kässäilyvuotta sinne!

   Poista
 4. Nonni, siinähän ne ovat koko komeudessaan! Tykkään ihan hoopona tuosta, kun kantapää ja sukan kärki ovat erivärisiä muun sukan kanssa. Ei tartte muita vipstaakeleita. Jään jännituksellä odottamaan, mitä kivaa nurinkurista näistä vielä syntyykään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis mitä jännää näiden sukkien jämälangoista vielä syntyykään. :D

   Poista
  2. Siinä on juu. Voin raportoida sulle projektin edetessä :D.

   Poista