Stella


Tuijoteltuani aikani Janina Kallion huivimalleja, nypelöityäni mallineuleita ja lopulta kiusattuani Janinaa lankapohdinnoilla Snurren alkukesästä järjestämässä bloggaajatapaamisessa, päätin neuloa Stella-huivin. Langaksi valikoitui Cascade Yarnsin Heritage silk. Koska en yleensä ole kovin kallellani pitsiin, päätin pysytellä värin suhteen tutulla ja turvallisella maaperällä. Siis mustaa ja hiilenharmaata. Halusin mallin, joka ei ole aivan tyypillinen hartiahuivi ja Stella on juuri sitä. Kolmio, muttei kuitenkaan.


Neulontakokemus - twelve points. Huivi oli helppo ja sopivan polveileva neulottava.
Lanka - twelve points! Heritage Silk on pehmoistakin pehmoisempi lanka, joka soljuu puikoilla helposti.

Kokemus oli niin miellyttävä, että seuraava Janinan huivi samasta langasta odottaa syntymistään ja liuta muita malleja odottamassa. Päätimme myös Liinan kanssa kimppaneuloskella Rosewaterin saman tien (jos aiot myös neuloa sen ja kaipaat vertaistukea tai ryhmäpainetta, niin tervetuloa mukaan meidän Rosewater-knitalongiin).


Edit. Unohdin täysin kertoa, että osallistuin huivini kanssa Janinan Ravelry-ryhmän kesäKALiin. Tykkäsin ja sain kuin sainkin huivini valmiiksi viimeisen KAL-päivän iltana. 

-Senni

19 kommenttia:

 1. Täydelliset värit tässä huivissa! Tekisi mieli neuloa tuo Rosewater, mutta pitää vielä keksiä hyvä syy, miksi minä tartteisin TAAS uuden huivin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkään en ole onnistunut keksimään syitä lisähuiveille. Hattuhylly alkaa näyttää jo aika täydeltä..

   Poista
 2. On tuo kyllä hieno myös näin kuvissa eikä vain livenä. Värit on tosi hyvät, siitä tuli jotenkin särmikäs eikä turhan pitsinen.

  Mutta vitsi miten hyvät kuvat olet valkannut! Etenkin tuo alin! Ai että! Ois muuten tullut sanomista ilman sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut muita vaihtoehtoja kuin laittaa se kuva, arvasin, että tulis muuten sanomista :D.

   Poista
 3. Tyylikäs huivi! Mä olen kans ihastunut Janina Kallion huivimalleihin mutta kuinka monta huivia ihminen todella tarvitsee...?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/8/15 13:15

  Tää malli vois olla yks toteutettavista Lentävän Lapasen HuiviKALiin... Kaunis. Sinulle on muuten haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kiinnostavalta KALilta! Milloin sellainen on? Kiitos haasteesta, me käydään kurkkaamassa.

   Poista
 5. Upea huivi täydellisillä väreillä! Teille on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Minäkin kyllä tykkään. Ravelryssä on paljon muitakin tosi hyvännäköisiä väriyhdistelmiä ja mun tekisi mieli tehdä toinenkin.

   Poista
 6. Kaunis huivi =) Minunkin blogistani löytyy teille haaste =) http://tilkkujajalankaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista
 7. Onpas muuten hyvän näköinen! tykkään kanssa kovasti toteutuksesta. itselläni on myös ollut pitsiin "ei niin mun juttu"- fiilis, vaikka kauniita ovatkin muiden huiveissa. Mutta Janina Kallion huivit kyllä ovat sitten kolahtaneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on just tuo sama. Ihan kummaa miten nämä Janinan huivit kolahtaa niin kovaa. Oliskohan se pitsin ja ainaoikeinnneuleen välinen tasapaino?

   Poista
 8. Rosewater on täälläkin harkinnassa ja aina voi antaa lahjoja, knitworthy-ystäville! ;) Oma on juuri yhdelle tällaiselle henkilölle suunnitteilla, lankakin valkattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Mikä lanka, mikä lanka!?

   Poista
  2. Zitron triologie, villaa, silkkiä, ja pellavaa. Piti päästä testaamaan jälleen itselle uutta lankaa ku materiaalien yhdistelmä oli niin kutkuttava!

   Poista