Lankaperjantai

Keväinen retki Kerään oli monella tavoin suotuisa. Sen lisäksi, että roudasimme himaan kassikaupalla ihania lankoja, treffasimme juuri oman bloginsakin perustaneen Marian.

Tietenkin jo ennen Kerän visiittiä olin ajatellut, että Maria on varmaan hyvä tyyppi - mutta silti, ainahan sitä miettii, että millainen ihminen siellä lempparilankakaupan tiskin takana on. Retkellä kävi ilmi, kuten Senni sitten myöhemmin sanoikin, että siellä oli just sellainen tyyppi, jonka sinne oli kuvitellutkin. Oli mahtavaa huomata, että ihanin lankakauppa on saanut parhaan mahdollisen vahvistuksen.

Niin, että meillä kävi nähdäkseni melkoinen tuuri kun saatiin Maria vastavierailulle Helsinkiin, nauttimaan hieman ginistä ja kutimoinnista ja puhumaan lankaa.

Eräänä keväisenä perjantaina vaelsimme siis Eiran lankoihin ja vietimme siellä luullakseni joitakin tunteja. Mukaan lähti lankaa melkoisella sopuhinnalla, sillä paikan päällä kaikesta sai 50% alennusta. Oli parasta pohtia suunnitelmia, ihastella langan tuntua ja tutkia väriyhdistelmiä loistoseurassa.

No, ei vähä mitään. Seuraavaksi kipaisimme Snurreen, jossa on jo tovin ollut melkoisen mielenkiintoinen lankavalikoima ja häkellyttäviä värejä. Ehkä oltaisiin jääty yöksikin, ellei ravintolavaraus olisi kolkutellut takaraivossa.


Viimeisenä lankakauppatekona oli noudettava vielä tweedsukkalankaa Fiinaneuleesta; klubisukkia tulossa.


Loppuilta vietettiin lanseeraamamme giniä ja kutimointia -konseptin parissa kantakaupungissa. Oli niin hauskaa, että uskallan ennustaa ja vaatia, ettei jää viimeiseksi kerraksi, mutta ensi kerralla voisimme tutustua vaikka, eeeh, Tampereen lankakauppoihin.

- Liina

8 kommenttia:

 1. Ah, saisin mielenkiintoisia neuleita tuolla g&k -konseptilla. Hmmm, ehkä pitäis testata.
  Ihania lankoja muuten, kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Giniä saa muuten laimentaa tonicilla, paljastan sen, jotta et ihmettele, miksi ylipäänsä puikot pysyvät kädessä :D

   Ihan kaikkia en sentään ostanut! Köh.

   Poista
 2. Tää kaikki kuulostaa niin hyvältä. Mulla on muuten sellainen tunne, että gini&kutimointi tulee olemaan vielä iso ilmiö. Sopivasti 13.6 olisi kansainvälinen julkineulontapäivä, jolloin voisi vetää konseptin isolleen! Ma olen tuolloin tosin häissä, mutta ehkä siinä aamulla voisin muodikkaasti edustaa Tikkurila-Pieksämäki-junassa vuoden tulevaa blogi-ilmiötä. Mutta onkohan se hauskaa yksin vai tolloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ämpäri geeteetä kyynärvarrelle ja kutimet kainaloon! Kuulostaa suunnitelmalta! Mutta ehkä se on hauskempaa yhdessä, joten kysymys kuuluukin, että miksi vasta nyt tulostasi tiedoitat?

   Poista
 3. Olen täällä ihan hämmentyneenä, kiitos kaunis sanoistasi Liina! <3 Sanoisin, että MINULLA kävi aikamoinen tuuri, kun otitte minut mukaan mahtavaan seuraanne. :) Tavatkaamme pian uudestaan ginien ja kutimien kera!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, mitäpä sitä totuutta salaamaan, kuten tätini tapaa sanoa <3

   Iloisna silti otan vastaan tiedon siitä, että tämä oli ns. win-win -tilanne - sellainen usein mahdollistaa jatkotkin :D

   Poista
 4. Tämä oli aivan loistava perjantai! Odotan uusintaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma. Ja hei, mehän voidaan se järkätä!

   Poista