Kevätlapaset

Miten keväiset lapaset syntyvät?


Tarvitaan 1 osa inspiraatiota, 2 osaa innostavaa lankaa, 1 osa oman lankakaapin jämiä ja aikaa. Ravistetaan huolella.

Lanka: Sublimen Baby Cashmere Merino Silk DK, eri väreissä
Puikot: 3,5 mm

Lisätään viime hetkellä vähän marjapuuronväristä.

Nautitaan.

- Liina

13 kommenttia:

 1. Lapaset ovat kuin Prinsessakakku. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen aika iloinen niistä! Kun teen seuraavat, yritän vielä tähdätä sopivan kokoisiin enkä liian isoihin :D

   P. S. Nyt tekee mieli prinsessakakkua.

   Poista
 2. Näistä tuli ihana mieli! Niin keväiset ja pirtsakat. Neuletakkisi edellisessä postauksessa on muuten niin upea, että olen käynyt katsomassa kuvat ...ööö... ainakin viis kertaa pääsiäisen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Molemmista ihanista kehuista! Ehkä parasta näissä neulomishommissa on, kun lopputulos on ilahduttava eikä yhtään pettymys :) Ja vielä parempaa toki, jos muillekin tulee hyvä mieli!

   Poista
 3. Kauniin pirteät! Yhdyn ylistyskuoroon.

  Sain itse juuri Boxyni Sarah Tweedista valmiiksi tässä flunssapäivän ratoksi. Näin ennen pingotusta se kyllä näyttää päälläni aivan kauhealta! :D Mutta katsotaan, miten sille käy. Tai ehkä ne helmasta nipistämäni pari senttiä olivat juuri ne ratkaisevat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi! Kiitos!

   Muuten: minähän tein Boxyni aikanaan kahdesti kun en viitsinyt tehdä mallitilkkua - teithän sinä mallitilkun? Jos teit, luulen, että olet vain turhan kriittinen - se näyttää takuulla hyvältä. Vaadin kuvia, otan niitä vastaan myös yksärillä!

   Poista
  2. Seuraavan flunssapäivän aamun ratoksi päättelin langat. Ja onhan se tunnin liotuksen ja muotoon venyttelyn jälkeen ihan eri pusero! Silti mallina ehkä vähän hassu itselleni, mutta valovuosia paremman näköinen, kuin eilen. Yhytän puolison pian kuvauspuuhiin!

   Mutta tietenkään en tehnyt mallitilkkua! Melko lähelle oikeaa käsialaa pääsin kuitenkin vitosen puikoilla seuraten Worsted Boxy -ohjetta, joten en usko ongelman olevan tämä. Sen sijaan pelkäsin langan loppumista ja tosiaan aloitin kainaloaukon pari senttiä ohjetta aiemmin. Se lisäpituus olisi luultavasti auttanut asiaa, mutta aloitusreunan purkaminen on niin hirveää räpellystä, etten jaksanut lisäillä niitä sinne enää jälkikäteen. Vaan kyllä tuota nyt ihan hyvillä mielin pitää voi!

   Poista
 4. Iloiset, pirteät, suloiset, ihanat! Niiden nimi on kevätilo, ihan selvästi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa mikä nimi! Kiitos! :D Ja kyllähän tässä alkaa aika iloinen olo ollakin kun kevät etenee!

   Poista
 5. Nam! Näitä lapasia kuvaa parhaiten sana "herkullinen" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvät värit ovat kyllä aika herkullinen juttu ihan jokaisena vuodenaikana, mutta etenkin kevääseen tuntuvat istuvan :)

   Poista
 6. Ihana sekoitus! Tuolla reseptillä tulee selvästikin täydelliset tumput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa, että sanoit noin, kun lähdin tekemään näitä sillä asenteella, että aina ei kaikkien lapasten tarvitse olla täydellisiä :D Mutta aika hyvät niistä sitten kuitenkin tuli. Ehkä se oli se rentous.

   Poista