Kartiolla

Joskus tuntuu, että langasta on vähän synti mennä neulomaan jotain. Nämäkin olivat niin kauniita kartiolla:


Kerin kaikki langat, sillä niitä pitää neuloa kaksinkertaisena. Alkuun - laiska kun olen - suunnittelin keriväni vain vaaleanpunaiset, mutta huomasin siinä keriessäni, ettei niitä kartiolta neulo hullukaan.

Harmaat Ito Kinut sain kerran lahjaksi äidiltä, ja kun vihdoin tiesin, mitä niistä on tuleva, tilasin tehostevärit Saksasta. Lanka on täyttä silkkiä, ja järisyttävän suloista jopa tällaisen pellavafanaatikon silmiin ja sormiin.

4 kommenttia:

 1. Ihanat (ja kalliit)langat asettavat riman korkealle. On helpompi hillota keriä lankavarastossa kuin ottaa epäonnistumisen riski ja neuloa niistä jotain. Toivottavasti lopputulos on yhtä kaunis kuin nuo langat!

  VastaaPoista
 2. Niin se juuri on! Nyt tässä kerään rohkeutta luoda silmukat.

  Parempihan niistä on lopulta kuitenkin jotain neuloa, kun miehen mielestä siellä täällä pyörivät lankakartiot, -kerät ja -vyyhdit eivät ole mitään sisustuselementtejä :D

  Pidetään peukkua tosiaan.

  VastaaPoista
 3. Oooh, miten kauniita sävyjä! (Myöntää ihaillen toinen pellavafriikki :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Tuossa on kyllä sellainen mainio puoli, että neulepinnasta tulee aika ihanaa - vaikka ei ole pellavaa, mutta voin jo varmaan näin vanhana myöntää, että on muutakin hyvää lankaa kuin pellava :)

  VastaaPoista