Snadi neulemiitti | 10.6. Kalasatama

Olen toverini Katrinen kanssa järkkäilleet pienoista neulemiittiä Knit in Public -päiväksi Kalasatamaan - ja kun sanon "me", tarkoitan, että Katrine on hoitanut jotakuinkin kaiken ja minä pyrin kahmimaan ansiotonta kunniaa.

Joka tapauksessa, jos olet liikenteessä Helsingissä ja vailla tekemistä ... tai muutoin vain tiedät heti, että neulemiittihän on parasta, mitä on keksitty sitten valmiiksi leikatun leivän, tule mukaan!

Paikalla Lanitiumin lankoja JA Katrinen neulemalleja, jos siis tilaisuus kuulla kuinka kerron "hauskoja vitsejä" pysähtymättä muutoin kuin sipsikulhon ääressä ei muka ole tarpeeksi hyvä täky. Ai niin, ja kurssikin siellä on, jos brioss... kaksivärinen patentti ei ole vielä hanskassa.
---

Virallinen kutsu:


Stadin Snadi neulemiitti kaikille kutimoijille stadilaisuuteen katsomatta. World Wide Knit in Public Day 10.6. on oiva päivä kokoontua neulomaan porukalla. Tervetuloa mukaan Kalasataman Capellan kansalaistilassa järjestettävään neuletapaamiseen!

Tapahtumassa mukana:

Lanitium ex Machina Pop Up - tule hakemaan ihanimmat langat kesän neuleisiin!

Katrine Birkenwasser trunk show - pääset tutkimaan Katrinen suunnittelemia neuleita lähietäisyydeltä

Patenttineuleen perusteet -kurssi klo 15-17
Oletko lykännyt briossiin tarttumista? Nyt on tarjolla mahdollisuus saada sysäys briossineulojan uralle kivassa seurassa. Katrine Birkenwasserin vetämässä työpajassa opit patenttineuleen perusteet yksivärisenä ja kaksivärisenä lisäyksiä ja kavennuksia unohtamatta. Kurssin hinta 20 euroa, ilmoittaudu osoitteeseen birkenwasseranhohe@gmail.com

Tapahtumapaikka: Capellan kansalaistila, Capellan puistotie 5, 00540 Helsinki
Tila sijaitsee n. 10 minuutin kävelymatkan päässä Kalasataman metroasemalta, parin korttelin päässä Mustikkamaalle vievästä Isoisänsillasta. Tila on esteetön.

---

Facebookissa voi myös kliksutella itsensä mukaan tapahtumaan.

Tervetuloa!

-Liina

6 kommenttia:

 1. Tosi kliffaa ku järkkäätte tällaisen poikkeuksellisen KIP-miitingin. En tiedä oonko stadissa mutt ois kyll mukava nähdä Katrinen tuotoksia livenä ku netistä niitä oon jo jonkin aikaa ihaillut. Ja Lanitiumin langat . . . houkutuksia on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on lisääkin houkutuksia! Lystig tuo lankojaan myös paikalle! Tule, tule!

   (Ja ihana kuulla, että jo pelkkä ajatus miellyttää.)

   Poista
 2. Oi, kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onkin sitä! Vähän jännittää :D

   Poista
 3. Voih, melkein harmittaa että ystävä onnistui valitsemaan hääpäiväkseen juuri tuon samaisen lauantain. Muutoin olisin tullut aivan varmasti! Olisi vielä nääs omalta kohdalta kokeilematta tällainen neulemiitti, knit in public ei sentään omalta osaltani ole koskaan ollut mikään kummallisuus. Terveisiä vaan kantakapakkani baaritiskiltä :D

  VastaaPoista
 4. Ai vitsit kun olisi ollut mahtavaa päästä teidän kanssa kippeilemään ja lankoja hypistelemään! Mulla olis ollut yöpaikkakin siinä ihan huudeilla. Mutta järkätkää joskus toistekin ja ilmoitelkaa ajoissa, että ehdin merkitä päivän työpaikan kalenteriin! :)

  VastaaPoista