Lighthouse

Mikään ei tunnu just nyt oikein valmistuvan, mutta se johtuu varmaan siitä, että kesken on ainakin kymmenen erilaista projektia.

Saatan liioitella, mutta en paljoa.


Vaan - erästä viisasta kanssabloggaajaa lainatakseni - vaikka tuotanto ehtyisi kokonaan, illuusiota neulomisesta voisi pitää yllä kuukausitolkulla. Kun kaikki aiemmin neulottu ei ole ehtinyt blogiin ollenkaan.

Kuten nyt vaikka tämä Janina Kallion Lighthouse-huivi, jonka testineuloin syksyllä. Se on aikas ihana! Simppeli, mutta silti siinä on jotain.


En oikein osaa selittää, miksi en saanut kirjoitettua siitä aiemmin. Tai no, ehkä osaan. Katsokaas kun:

 1. Sain jonkun aivopierun testineulomuksen aikana. Lanka loppui kesken, ja otin siitä vähän turhia paineita - kehitin ne ihan itse, sillä testineulontahommien yksi tavoite on ymmärtää langanmenekkiä erilaisilla neulojilla. Oli vaikea kirjoittaa, koska koin epäonnistuneeni. Jälkikäteen on tietysti ollut vähän vaikea ymmärtää, miten kaheli olin, mutta syksy taisi olla jotenkin vähän hankala muutenkin.
 2. Tämä on ihan maanisen, valtavan, iso. Pinta-alaltaan. Se on ihanaa! Huivin pitää olla iso. Mutta en saanut sitä asettumaan minkäänlaiseen valokuvaan asiallisesti. Kaulalle kyllä, mutta en valokuvaan.


Kaulalla tätä on kyllä pidettykin. Pidän yhä tosi paljon huiviin valkkaamastani langasta, jonka pöllin ystäväni Miian stashista. Tarkallen ottaen maksoin siitä sittemmin kyllä, ja jopa jätin Miialle yhden vyyhdin - vain palatakseni rikospaikalle kuukautta myöhemmin. Hedgehogin potluck-värejä kun on maailmassa rajallinen määrä, eikä se yksi vyyhti ihan riittänyt. (Jos tämän aiot neuloa, huoli pois: ohjetta on sittemmin päivitetty.)


Kontrastivärinä on DyeForWoolin tummansininen silkkivilla, joka oranssien pisteiden kanssa toimii minusta ihan kivasti. Ja on joissakin valaistusolosuhteissa jopa tunnistettavissa tummansiniseksi mustan sijaan.

Malli: Lighthouse
Lanka: Hedgehog Fibres Sock (potluck, 120g), Dye ForWool Fingering Merino/Silk (Nocturnal Meeting with a Black Mage, 57 g)
Puikot: 4 mm 

En ole ihan varma, tuleeko tämä huivi ikinä peittoamaan Janinan klassikkomalleja esim. Ravelryn projektimääriltään, mutta yksi omista suosikeistani se kyllä on.

-Liina

6 kommenttia:

 1. Moi, saanko ehdottaa sinulle ja muillekin bloggaajille vähän asian vierestä? ...Että päivittäisitte välillä blogilistaanne. Avasin kaikki listallasi olevat blogit (koska on aina kivaa löytää uutta seurattavaa), ja tosi moni noista bloggaajista oli lopettanut päivitysten tekemisen... No tietysti vanhoistakin blogeista voi löytää jotain kivaa, mutta lähinnä on kiva seurailla mitä muut tekevät juuri nyt. Mut joo, sulla on kiva blogi, toivottavasti jatksat päivitellä jatkossakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina saa ehdotella! Ja kommenttisi on ihan paikallaan, vilkaisen kanssabloggaajani kanssa, mitä voisimme asialle tehdä.

   Kuitenkin - vaikka siellä kuinka olisi linkkejä, jotka johtavat epäaktiivisiin blogeihin, on niiden poistaminen vähän tuskallista. Ne kun samalla edustavat tiettyä toivon kipinää siitä, että linkin kohde vielä siitä koppeentuisi tuottamaan sisältöä internettiin. En siis lupaa, että olisimme nopeita :)

   Kiitos kauniista sanoista <3 Semmoiset aina motivoivat jatkamaan.

   Poista
 2. Todella kaunis! Ihailen aina värivalintojasi, tässäkin on harmoniat ja kontrastit niin kohdillaan.

  VastaaPoista
 3. Vai vielä viisas... heh! Tälläkin hetkellä iso kasa valmistuneita odottaa kuvaamista ja postausta, joten samalla linjalla mennään. Eikä tuotannon ehtymistäkään ihan vielä ole näköpiirissä - onneksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Siis ettei ole tuotanto ehtymässä. Ehdin olla täällä jo hieman huolissani.

   Milloinkahan tulee vastaan se piste, jossa vaate ehtii blogiin vasta, kun on jo oikeassa elämässä tullut tiensä päähän?

   Poista