Diamondback Socks

Raportointi Tour de Sockin kilpapaikalta on hidasta, mutta se johtuu vain siitä, että normaalisti päättelytyöhön palkkaamani pienet tontut menivät pistelakkoon työehtosopimusneuvottelujen kariuduttua, ja koska tilanne ei vieläkään ole ratkennut, joutui työnjohtaja* tekemään sen, mitä työnjohtajat näissä tilanteissa tekevät eli tarttumaan itse työhön. Pari kuukautta prokrastinoituaan.


Nämä Diamondback-sukat olivat ensimmäinen pari, jonka kanssa itkin pari turhautumiskyyneltä, sillä ohje oli KÄSITTÄMÄTÖN.

Olen joskus lukenut tekstin siitä, miten väärässä olemista on vaikea tutkia, sillä heti, kun ihminen huomaa olleensa väärässä, hän lakkaa olemasta väärässä ja alkaa olemaan oikeassa.

Näin kävi minullekin. Olin tehnyt virheen ensimmäisen sukan ensimmäisessä dimangissa. Heti sen huomattuani ohje muuttui käsitettäväksi enkä minä enää ollut väärässä.


Haluaisin väittää, että sitten kun huomasin virheen, neulonta sujui kuin vettä vain, mutten voi valehdella teille (no voinpas, tähänkin tekstiin hujahti yksi megaluokan juksaus) - ei se sujunut. Ei se vaikeatakaan ollut, pirskatin aikaavievää vain, kun piti neuloa eestaas taasees.

Vaan valmistuivathan ne lopulta, langasta, joka saattoi olla vielä asteen verran raisumpaa kuin edes ohjeen suunnittelija oli päässään visoinut. Vaikka langasta ei muodostunut alkuperäisvision mukaisia selkeitä kuvioita, tykkään näistä happoyön unelmista melko lailla.

Malli: Diamondback Socks
Lanka: Väinämöinen EIKU (65 g)
Puikot: 2,25 mm

Sijoitus kaiken tämän jälkeen oli tyydyttävä 31. En valittanut.

- Liina

* Minä, valitettavasti.

11 kommenttia:

 1. Jossain toisessakin blogissa kävin ihastelemassa tuurdesokin tuotoksia ja toteamassa että ei taitaisi olla oikein olla mun juttu tuo mukavuusalueelta poistuminen. Olen edelleen samaa mieltä. Ihastuin kyllä noihin sun sukkiin ja lankaan etenkin. Harmi kun on jotain niin uniikkia ettei taida enää löytyä maan päältä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjoo. I hear you. Voi olla, ettei näitä olisi tullut pistettyä puikoille, jos ei kilpa olisi moista vaatinut. "Voi olla" :D

   Mutta kiitos kaunis! Lanka ... on uniikkia mutta eihän sitä koskaan tiedä, mistä kiipeää vastaan joku vielä parempi EIKU :)

   Poista
 2. Onnittelut hyvästä sijoituksesta! Mie pääsin näissä sukissa jopa alkuresoriin asti, sitten tökkäsi. Ei riittänyt aivokapasiteetti ymmärtämään ohjetta iltahämyssä väsyneenä työpäivän jälkeen. Siellä ne resorit yhä odottaa, ehkä niistä tulee raitasukat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitasukkia ei ole KOSKAAN liikaa! Hyvä suunnitelma siis.

   Ja mä niin tunnistan tuon aivokapasiteettiongelman, siinä väsyneenä itsekin tosiaan kiukkuitkin.

   Kiitos :)

   Poista
 3. Nätimmät, kuin minun sukat XD Ja ihan paras tarina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En menis vannomaan, ainakaan sun sukista näkemäni väläyksen perusteella - sulla on ollut mahtava lanka!

   Kiitos :D

   Poista
 4. Voihan happoyön unelmat. XD Tikahdun. Nää on kyllä just jotain sellaista, mitä näkee vain keskellä yötä huonolta tripiltä herätessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Neulonta - tiesi toiseen ulottuvuuteen! Voisin alkaa neuloa semmosiin happoisiin leffakohtauksiin asusteita.

   Poista
 5. Siis mitä mitä?!? Päättelit vasta kisojen jälkeen? Eli hyvä sijoituksesi kisassa johtuu vain siitä, että osallistuit keskeneräisillä sukilla???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...enkä vain osallistunut, vaan onnistuin lähettämään photofinish-kuvia, joissa roikkuu langanpätkiä kuin liaaneja viidakossa, eikä kukaan inahtanutkaan.

   Poista
 6. Tää oli niiiin hieno ja täydellisen käsittämätön malli. Sun sukat on vielä melko hillityn väriset, kun katseli valmistuneiden ketjua :-D
  Kiitos ihanasta postauksesta. Ankea ja väsynyt päivä muuttui iloksi sen jälkeen kun olin pyyhkinyt kahvit näppikseltä ja todennut, että kone toimii edelleen.

  VastaaPoista