Voiko hiprakassa neuloa?

Tietty voi. Ja se on yleensä oikein hauskaakin.

Meillä on Sennin kanssa ollut pitkä perinne (lue: kahdesti toteutettu) järjestää Giniä ja kutimointia -iltoja. Giniä siksi, että siihen saa tonicia mukaan, eikä kantakuppilassamme (kahden kerran jälkeen voi olla kanta-asiakas) ole järin kiintoisa viinivalikoima.

Sitä paitsi gini kuulostaa jotenkin paheelliselta. Rappioelämältä. Toki minusta kutimointikin on ihan sellaista anarkismin terävintä kärkeä, mutta kaikkien muiden ihmisten hilpeytyneistä reaktioista päätellen he eivät ole samaa mieltä. Joskus tarvitaan siis tasapainottavia tekoja.

Eräs aviomies tässä hiljan rohkeni ääneen epäillä, että mitä siitä muka seuraa kun ryystää geeteetä ja kilkuttaa puikkoja. Että paljonko pitää purkaa.

Hyvä seuraa, kuulkaa! Huivileikistä tekemäni Kappa on jo vaikka kuinka pitkällä, eikä käsialastakaan voi päätellä, milloin on juotu teetä ja milloin giniä ja milloin skumppaa duunibileiden etkoilla ja ... eeh. Ihan samalla tavalla on epätasaista siellä sun täällä ja yhtään en ole purkanut.

Mutta on näillä gini-illoilla joskus sellainen yleisemminkin mielenterveyttä ylläpitävä funktio, jota luulisi puolisoidenkin arvostavan. Kerrankin lähdin kutimoimaan nokka pystyssä, ja ilmoitin mennessäni, että minusta meillä on aviokriisi. Takaisin kun tulin, jo oli kriisi kaikonnut.


Nyt ehkä tähän loppuun pitää vielä tähdentää, että neulon kyllä selvinkin päin. Sekin on tosi hauskaa!

6 kommenttia:

 1. Haha, upeaa! Siivous-, muutto- ja remonttikaljaakin on, joten miksei yhtä hyvin neuleginiä. Kai jonkun pitää tässäkin näyttää tietä ja se on hyvä, että kutimoijat ovat huomanneet avata pään. Voi kunpa minullakin olisi täällä ginineulojakaveri! Ja/tai sellainen, jonka kanssa voisi palauttaa pystynokan normaalinirpaksi <3 Ne ovat ystävät parhaat.

  Ps. teidän on haastettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toden totta! Ja kun siivouskalja tekee ikävästä hommasta kivempaa, neulegini tekee kivasta hommasta vielä kivempaa! Nerokasta!

   Mäkin toivon sulle sinne pikimmiten ginineulojakaveria, mutta jos ei löydy, tuutko meidän kanssa kun seuraavan kerran täällä olet?

   P.S. Superkiitos haasteesta, sellaisista aina ihan hurjasti ilahdun!

   Poista
  2. No tttulen, todellakin aion tulla! Todellakin. Tulen neulomaan teidän kanssa oikeesti, oottakaa vaan. Ja samalla reissulla hankin sen kirjastokortin ai ai.

   Poista
  3. Erinomaista! Ilmoitat heti kun matka tänne lähenee :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Ennen raskautta ja imetysaikaa mulla oli usein tapana nautiskella yksi siivousolunen imuroinnin lomassa. Jotenkin mukavasti leppoisti muuten niin kovin tympeää hommaa. Voin hyvin kuvitella, että muutaman ginin jälkeen kutimet sauhuaa ja juttu luistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mielelläni leppoistan siivoustani äänikirjoilla, mutta voin kuvitella, että kalja toimisi ihan yhtä hyvin.

   Minähän olen kyllä sitä tyyppiä ihminen, että toinen nimeni on Moottoriturpa ja kutimet sauhuavat muutenkin - mutta kyllä tuollainen pari kolme geeteetä, hyvä seura ja kutimet vain pelastavat aika usein sekä maailman että oman mielialan. Voin suositella. Ja meidän kanssa saa kyllä tulla kokeilemaan jos haluaa :D

   Poista