Yllätä mut

Viestittelin Kerän Jonnan kanssa. Hapuilin kahden raitaisen vaihtoehdon välillä. Lopulta pyysin yllättämään.

Kaikkihan eivät moista pyyntö rauhallisesti vastaanottaisi. Tiedättehän ihmistyypin, alkavat pitää kummallista kolinaa heti, kun kuulevat sanan "yllätä" ja yhtäkkiä korvasta sojottaa jousi ja selästä tupruaa savua, kun joku olennainen mekanismi meni juuri rikki. En nyt mitenkään osoita ketään aviomiestä tässä sormella.

Jonna sen sijaan innostui.

Paketin odottelu olikin kuin nuorna plikkana joulupukkia kytätessä. Olin tulisilla hiilillä. Ja kun setti lopulta saapui kotiin, siellä oli just se paras väri raitamaniasta kärsiville:Ja toinenkin yllätys, just passeli neuletöitä mukana kuskaaville:

Tämä pääsi heti neitsytmatkalleen lapsen tanssitunnin odotustilaan.

Ja vielä vähän pipolankaa, mutta se ei yllättänyt, osasin luottaa siihen, että hieno harmaa sieltä kuitenkin tulee.

Jos kuulostan Kerän fanitytöltä, se johtuu siitä, että olen just sellainen.
 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, suosikkilankakaupasta yllärivärillä lankaa. Niinkuin joululahjaa odottelis, tai avaisi isoa joulukalenteria :) Pieniä projektikasseja mäkin olen katellut itselleni, omistan yhden näppärän, josta saa kiristysnauhalla pussin suun kiinni, ettei mikään tipahda matkasta. Mutta kun yksi EI RIITÄ. Eli sekin mitä parhain ylläri, sillä jotenkin noin vaan itsestäänselvästi oletan Liina sulla olevan sama "ongelma", (kuten jotkut neulomahulluutta ymmärtämättömät sen muotoilevat) lankamäärän ja keskeneräisten töiden kanssa kuin allekirjoittaneella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan siltä tuntui! Ajattelin, että järjestän itselleni toistekin tällaisen joululahjan! Vaikka huhtikuussa!

   Mullakin on, eeeh, useampi projektikassi. Yhdestä kirjoitin tännekin, ajattelin, että se on projektikassi, joka tappaa projektikassien tarpeen, ja vaikka se on ollut tosi hyvä, huomaan, että yksi tällainen minipieni arkena kuskattaville jutuille on kuitenkin enemmän kuin tarpeen.

   Olet siis oikeassa, mitä parhain ylläri oli se! Olet myös oikeassa siinä, että mulla on sama tilanne, jota en kyllä osaa ongelmana pitää lain :D

   Poista
 2. Yritan viela kerran kommentoida....Mukavia yllatyksia sait :-) Musta on aina kiva jos tutustuu tuolla tavalla jonkun itselle mieluisan kaupan henkilokuntaan :)

  Ja tuo sivulauseenomaisesti mainittu pipo kiinnostaa, onko sulla joku hyva ohje siihen?

  Ja toivottavasti kutimoinnilla on terapeuttinen(kin) vaikutus xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, tökkiikö tää blogipohja sulla? Koska mulla tökkii. Siis teknisesti. Mietin viikottain vaihtoa, ja jos se kommentoijiakin vaivaa, joudun ehkä luopumaan siitä, vaikka ois kuinka nätti.

   Erityisen ihanaa on, kun on lankakauppias, jonka makuun voi luottaa ihan täysin. Se tekee elämästä aika iisiä.

   Se pipo on muuten samaisen - olen todella fanityttö - Kerä-kaupan pitäjän Kerällä-kirjasta Sisäkelpoinen. Sen edellinen inkarnaatio on esiintynyt täällä blogissakin. (Yleensä en neulo mitään kahdesti, mutta se on ollut paras pipo ja nyt hukassa.)

   Kutimoinnilla on ihan ehdottomasti terapeuttinen vaikutus!

   Poista
 3. Joo, yritin kommentoida perinteisella nimimerkilla kolme kertaa, mutta kommentti ei tullut koskaan nakyviin. Google-tunnuksilla onnistui, mutta tassakin oli semmoinen ongelma, etta kirjoitin kommentin ja sen jalkeen yritin lahettaa sen ja kun kirjauduin sisaan ja tulin takaisin talle sivulle, koko kommentti oli kadonnut ja se piti kirjoittaa uudestaan. Sen jalkeen se suostui julkaistumaan :) En muista olenko kommentoinut sen jalkeen kun vaihdoit sivupohjaa, aiemmin toimi ok, mutta olen vaihtanut konetta sen jalkeen ja tassa tuntuu olevan valilla muillakin sivuilla pienia ongelmia, joten en ole varma onko ongelma siella vai taalla paassa vai seka etta...

  Mutta siis, takaisin asiaan :) Tuollainen lankakauppias voi olla kylla tuhoisa myos lompakolle, pelkaan... :D

  Ahaa, muistan sitten ihailleeni tuota samaista pipoa jo silloin ekalla esittelykerralla (ja hoh etta se on kadonnut :-/ ). Pitanee etsia joku kiva ohje, taitaa olla hiukan hankalaa minun paasta kasiksi tuohon ohjeeseen. Kiitos kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on joku juttu, että postaus latautuu tosi kauan ja kun sivu on latautunut valmiiksi, se tyhjentää kaiken, mitä kommenttikenttään on ehtinyt naputella. Katselin jo eilen uutta templatea. Harmittaa, kun tykkään tästä.

   Joo, tuhoisa on lompakolle, mutta ainakin kuolen köyhänä ja onnellisena :D

   Koitetaan vaikka etsiä sulle Ravelrystä joku pipo-ohje? Joo! Jee!

   Poista