Kiitos MM-kisat 2014-2014!

Kesä-heinäkuussa tuli kutimoitua kohtuullisen paljon, luettua vähemmän. Se oli hyvää aikaa, sillä idioottiloota esitti potkupallon MM-kisoja, ja minä rrrakstan potkupallon arvoturnauksia (alkueristä pidän loppuotteluita enemmän, kun kaikki se potentiaali ja riemu on vielä edessä.)

Kisaprojektiksi otin Jonnan haastamana MM-Vectorin. Tein asusteen toki koossa "Senaatintori", ettei sitten tarvitse myöhemmin harmitella liian pienen huivin kanssa.

Huivi valmistui kolme päivää MM-kisojen loputtua, mikä oli aika jees, ottaen huomioon, että aloitin sen viikko MM-kisojen alettua.Lankana oli Kerästä hommattu Isagerin Viscolin, viskoosia ja pellavaa suloisessa sekoituksessa. Kisaprojektiksi Vector sopi mitä mainioimmin, sillä siihen liittyi lähinnä miljoona oikeaa silmukkaa.

Lopputulos on valtava. Ja valtavan ihana. Ja kerrankin tarpeeksi iso.

Huivin voi myös kietoa pään ympäri, jos näyttää näin pölöltä.
Suurin harmin aiheeni onkin siis se, että enää ei voi joka ilta katsoa potkupalloa.

8 kommenttia:

 1. Oooo! Tosi ihana. Mitkä värit ja kääriytymispotentiaali ja kaikki! Tykkään!

  VastaaPoista
 2. Tuosta tuli todella kiva, hyvä MM- kisaprojekti tosiaan! :-)

  VastaaPoista
 3. Miten paljon kääriytymiskerrointa, miten! Ja värikerrointa. Tää on jes.

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit olet valinnut!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/8/14 20:17

  Paljonko tähän meni lankaa? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anna! Kääriytymispotentiaali on just oikea sana, ja sitä tässä haettiinkin!

  Kiitos Anskuli! Olen itsekin tyytyväinen, hauskaa oli tikuta tätä kun pääsi oikein kunnon flow-tilaan :D

  snna k, kiitos! Minusta huivilla ei tee kauheasti mitään, jos siihen ei voi tarvittaessa ja maailman murjoessa (esimerkiksi kun maailma tuo kehiin helmikuun) käpertyä. Tämä on melkoinen turvahuivi :)

  Kaisa, kiitos! Olen itsekin väreihin ihan tyytyväinen, vaikkeivät murretut värit juuri tällä hetkellä niin puhuttele. Vaan väliäkö tuolla, omia sääntöjään pitää aina välillä rikkoa.

  Anonyymi, tähän meni, odotas, 8 raitaa * 50 g = 400 g. Sinänsähän tämä on aika helppo muokattava: voi valita mieleisensä värit ja kutimoida just niin paljon kuin huvittaa. Itse pistin yhteen raitaan yhden kerän.

  Onko määrä paljon vai vähän? :D

  VastaaPoista
 7. Upea Vector! Minulla on vasta langat hankittuna ja ajattelin kyllä tyytyä siihen pienempään versioon, mutta sinun Vectorisi nähtyäni alkoi isompi houkuttaa...

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Sanna! Pakko suositella kyllä tuota isompaa versiota, jos 1) tykkää sellaisesta flow-tilasta neulonnassa, 2) haluaa kietoutua johonkin tai 3) aikoo syystä tai toisesta katsoa paljon telkkaria (yleismurheilun EM-kisat, anyone?) :D

  VastaaPoista