Puolivalmista

Mitä täällä kutimointipajalla oikein on tapahtunut? Kuulen jo hätääntyneiden kysymystenne täydellisen puutteen - mutta minua kiinnostaa. Tuntuu nimittäin siltä, ettei mitään ole tapahtunut.

Mutta eipäs olla niin vaatimattomia. #kiitosMMkisat -hengessä pitkään puikoilla viihtynyt Maja on nyt näinkin pitkällä:


Kolme valmista ja pingotettua kappaletta. Nyt vaadittaisiin enää olkasaumojen yhteenneulonta (unohtakaa three-needle bind-off, tässä tulee four-needle bind-off) ja vähän ompelua sivusaumojen puolella. Ja päättelyä, ai niin, miten saatoin unohtaa päättelyn.

Olkasaumoja ajatellen pitäisi vielä muistaa, millä puikoilla tätä neuloin - otinko puoli kokoa isommat vai pienemmät puikot? Miksen kirjoita mitään ylös?

Aika pitkällä siis jo! Kerroinko, että lankaa (Ito Kinua, täyttä silkkiä) oli ilo neuloa? Jos näette sitä jossain, käykää kiinni. Huhut kertovat, että Kerään voi tulla. Se oli mainos, ei maksettu.

Kun Majan kappaleet olivat puikoilta irroneet, tartuin Jonnan innostamana MM-Vector -projektiin. Teen tämä koossa "shaali". Ergo, saan kerrankin, kerrankin, tarpeeksi ison huivin. (Minusta huivilla ei tee paljon mitään jos sitä ei voi käyttää tarvittaessa myös supersankarin viittana.)


Lankana ensimmäiset Isagerini: Viscolinissä on viskoosia ja pellavaa. Valmis neulos tuntuu ihanalta käsissä.

Saattaa siis olla, että näettä jotain valmista vielä tässä ensi kuussa! Jee!

3 kommenttia:

 1. Onpas kivat sävyt! Mielenkiintoista lukea kommenttejasi Viscolinista :) Mulla myös vähän hidasta etenemistä parhaillaan :)

  VastaaPoista
 2. Mitkä värit ja näön-perusteella-tunnut! Yleensä en ole niin vaaleanpunaisen perään, mutta tuo on just hyvää. ..Täällä ei ole tapahtunut neuleissa oikein mitään, mutta just tänään tuli hinkunen! Ehkä se taas tästä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anskuli! Viscolin on kyllä ihan symppis, vaikka ei sillä tavalla napakka kuin vaikkapa Sparrow. Mutta oikein ihana huivi on tulossa.

  Olkoot puikkosi nopeat :D

  snna k, kiitos! Mulla on joku juttu vaaleanpunaisen kanssa, tykkään siitä vaikka vähän vältän sitä isommissa pinnoissa - parhaimmillaan se on viileä ja napakka väri, mutta en toisaalta halua näyttää 5-vuotiaalta :D

  Kyllä se taas tästä! Toivottavasti hinkunen on kestänyt!

  VastaaPoista